Kaikki tilaisuudet kakun tekemiseen täytyy käyttää hyväksi, niinpä, kun ystävät kävivät sunnuntai-kahvilla se oli tietenkin kakun paikka.

Kun edellinen - pensasruusukakku - oli valmis alkoi mielessä pyöriä jo seuraava kakku, vaikkei tiedossa ollutkaan kakun paikkaa. Yhtäkaikki jostain kummasta sain päähäni ruutukuosin, lieneekö idea tullut joistain blogeista, joissa olen käynyt ihailemassa toinen toistaan kauniimpia Tildakakkuja. Jotenkin tuo pastellisävyinen ruudutus tuo minulle mieleen Tildan.

1280671195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruudut olisivat saaneet olla hieman pienempiä, olisivat tulleet paremmin esille.

Tässä kakussa sain käytettyä hiukan vanhoja kukka-varastoja pois.

1280671323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pursotusten kanssa oli jälleen vaikeuksia, Flora Vispi vatkaantui todella huonosti ja vaahto jäi taas puolinaiseksi, ei tullut tarpeeksi jämäkkää. Tässä reunassa kerman lötköisyys näkyy.

1280671391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päälle pursotin isolla koripunos tyllalla tuollaisen "letin", siinäkin kerma olisi saanut olla jämäkämpää. Pitänee kohta siirtyä johonkin muuhun kermaan, on meinaan jo monta kertaa ollut tuo Vispi huonoa.

Pohjana 6-munan vaalea peruspohja. Kostutus BonAquan mansikka-raparperi vichyllä. Välissä mansikkahillo (ohut sipaisu) ja diplomaattikreemi niin, että tavallisen kerman sijaan käytin mansikkakermaa. Tällä kertaa oli sopivan "laimea" kakku, ei siis liian makea. Pursotukset Flora Vispiä ja koristeet marsipaania, ruudutus tehty Wiltonin pastaväreillä.