Hyvin ominaiseen tapaani, aloin eilen illalla tekemään kakkua, jolla oli tarkoitus osallistua kilpailuun. Aikaahan oli syyskuun loppuun...
Ja taas oli kuva kakusta mielessä, mutta kun sitten aloin sitä tehdä, meni kaikki, mikä pieleen voi mennä, pieleen heti alusta asti; pohja jäi liian vaaleaksi, leikkausvaiheessa se repesi, täyttäessäni sitä, siitä tuli vino ja loppu onkin näkyvissä. Kyllä harmittaa
Tumman suklaan levitys vielä menetteli, mutta vaalea suklaa " imeytyi" ja valui ihan jonnekin muualle kuin piti. Varmaan siksi, että rupesin hieman "soveltamaan" ohjetta . No yhtä kaikki, tässä nyt on tämän näköinen räpellys, jolla en kilpailuun osallistu.
Koriste on aiemmin tekemäni ja sokerimassaa, lehdet ovat suklaata.
Tummaa suklaata olevat lehdet ostin kaupasta ja vaaleaa suklaata olevat lehdet tein siihen samaan muottiin sulattamalla suklaata.
Kakku on 6-munan pohjalla, kostutus vaniljamaidolla. Välissä Blå Bandin suklaamoussea+Valion Viola appelsiini-tuorejuustoa. Ennen varsinaisen täytteen levitystä sipaisin pinnalle appelsiinimarmeladia. Kuorrukset Pandan Valko- ja Tummaa-suklaata.
Että tämmönen pläjäys...