Hyvin ominaiseen tapaani, aloin eilen illalla tekemään kakkua, jolla oli tarkoitus osallistua kilpailuun. Aikaahan oli syyskuun loppuun...Nauru

1254202055_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja taas oli kuva kakusta mielessä, mutta kun sitten aloin sitä tehdä, meni kaikki, mikä pieleen voi mennä, pieleen heti alusta asti; pohja jäi liian vaaleaksi, leikkausvaiheessa se repesi, täyttäessäni sitä, siitä tuli vino Yllättynyt ja loppu onkin näkyvissä. Kyllä harmittaa Huuto

1254202216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Tumman suklaan levitys vielä menetteli, mutta vaalea suklaa " imeytyi" ja valui ihan jonnekin muualle kuin piti. Varmaan siksi, että rupesin hieman "soveltamaan" ohjetta Nolostunut. No yhtä kaikki, tässä nyt on tämän näköinen räpellys, jolla en kilpailuun osallistu.

Koriste on aiemmin tekemäni ja sokerimassaa, lehdet ovat suklaata.

1254202385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Tummaa suklaata olevat lehdet ostin kaupasta ja vaaleaa suklaata olevat lehdet tein siihen samaan muottiin sulattamalla suklaata.

Kakku on 6-munan pohjalla, kostutus vaniljamaidolla. Välissä Blå Bandin suklaamoussea+Valion Viola appelsiini-tuorejuustoa. Ennen varsinaisen täytteen levitystä sipaisin pinnalle appelsiinimarmeladia. Kuorrukset Pandan Valko- ja Tummaa-suklaata.

Että tämmönen pläjäys...Päättämätön