Kahvikekkereihin kevät-kakkua.

1272118400_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Varsin keväinen tästä tulikin. Sinivuokotkin löysivät tiensä tähän kakkuun.

1272118419_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Marsipaanin asettumiseenkin olen tällä kertaa tyytyväinen. Vaalean vihreän sävyn sain aikaiseksi sekoittamalla 2 pötköä valkoista ja yhden pötkön vihreää marsipaania.

1272118438_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakku on 6 munan pohjalla. Pehmeä pohja syntyi laittamalla ½ vehnäjauhoja ja ½ perunajauhoja.

Kostutus 3 dl vaniljamaitoa.

Ensimmäisessä välissä:

1 dl flora vispiä

1 prk vanilja tuorejuustoa

2 dl vadelmia

muutama ruokalusikallinen vadelmahilloa

sokeria maun mukaan

Kaikki aineet sekoitetaan kermavaahtoon.

Toisessa välissä diplomaattikreemi:

1,25 dl vaniljakreemijauhetta

2,5 dl kylmää vettä

2,5 dl kermaa

Tee vaniljakreemi ja vatkaa kerma, sekoita keskenään.

Oli todella makoisa kakku! Hymy