Kahvikekkereihin kevät-kakkua.
Varsin keväinen tästä tulikin. Sinivuokotkin löysivät tiensä tähän kakkuun.
Marsipaanin asettumiseenkin olen tällä kertaa tyytyväinen. Vaalean vihreän sävyn sain aikaiseksi sekoittamalla 2 pötköä valkoista ja yhden pötkön vihreää marsipaania.
Kakku on 6 munan pohjalla. Pehmeä pohja syntyi laittamalla ½ vehnäjauhoja ja ½ perunajauhoja.
Kostutus 3 dl vaniljamaitoa.
Ensimmäisessä välissä:
1 dl flora vispiä
1 prk vanilja tuorejuustoa
2 dl vadelmia
muutama ruokalusikallinen vadelmahilloa
sokeria maun mukaan
Kaikki aineet sekoitetaan kermavaahtoon.
Toisessa välissä diplomaattikreemi:
1,25 dl vaniljakreemijauhetta
2,5 dl kylmää vettä
2,5 dl kermaa
Tee vaniljakreemi ja vatkaa kerma, sekoita keskenään.
Oli todella makoisa kakku!