Vadelmainen Posti Pate 4-vuotiaan Emmin synttärikakku.

1271523857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämännäköinen marsipaani-söhellys syntyi.

1271523846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pate on maalattu marsipaanille, marsipaanista tehty kissa istuu marsipaanilevyllä, pienet kukat ovat sokerimassaa, isompi keltainen kukka on marsipaania. Pursotukset ovat sokerikreemiä - en uskaltanut ruveta kerman kanssa pursotteleen, koska kakku lähti matkaan jo edellisenä päivänä, joten turvallisinta oli käyttää sokerikreemiä.

1271523868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissa ja kukka vähän lähempää.

Kakku on 8 munan pohjalla. Kostutus 4 dl vaniljamaitoa.

Täyte:

2 dl vispautuvaa vaniljakastiketta

2½ dl Flora Vispiä

1 prk vanilja tuorejuustoa

2-3 dl vadelmia

vaniljasokeria

tomusokeria

2½ rkl vaniljakreemijauhetta

vadelmahilloa

Vatkaa vaniljakastike ja Flora vispi -  erikseen, lisää vaniljakastikkeeseen vaniljakreemijauhetta 1½ rkl heti vatkaamisen alussa tiheän siivilän läpi joukkoon, Flora vispin joukkoon 1 rkl vaniljakreemijauhetta heti vatkaamisen alussa siivilän läpi. Sekoita nämä ja tuorejuusto keskenään lisää vadelmat ja sokerit.

Ennen täytteen levittämistä sipaise pohjalle vadelmahilloa.


Marsipaanin alla on kreemi:

250 g suolatonta voita

500 g tomusokeria

2 rkl maitoa

1 rkl vaniljasokeria